Båltur til Rughaug

Rughaug med sine 681 moh. er "topp 10" av Markas høyder, og i dag var det utrolig flott utsikt mot Storflåtan og Oppkuven. På bålet ser vi at det vanket både pølser og toast, og det ble vaffel til dessert.

Båltur til Rughaug

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Sep 2014

"Kjøp Kjentmannsheftet, De også!"

Av Nina Didriksen |

Det er på sin plass med litt humor og reklame når høstjakta er over. Nina Didriksen kan underskrive på at det har blitt mange fine turer til de femti kjentmannspostene som ble lansert søndag for fire uker siden. Fasiten sier 22 dager på tur og 410 kilometer tilbakelagt til fots og på sykkel, ved siden av full jobb, i stort sett strålende vær. Så også i dag, der siste klipp ble gjort på posten "Skibet" i Nordre Heggelivann.

27 Sep 2014

Kakefest ved "Skibet" for 50 poster

Av Nina Didriksen |

I Nordre Heggelivann ligger en knaus kalt "Skibet". Forklaringen på navnet står å lese i heftet for de nye kjentmannspostene. I dag var det duket for en aldri så liten feiring: Tradisjonen tro er det kakefest i skogen når fotografen har tatt alle postene. I år brukte hun fire uker minus en dag på dem, ved siden av full jobb. På samme tur rundet hun også 3000 geocachefunn, men det har tatt åtte år.

09 Sep 2014

Matpause på Kjerringhøgda

Av Per Sørhaug |

Seniorturen denne tirsdagen gikk fra Durud og via Øvresaga og Mosjøen til Kjerringhøgda, der det ble en matpause mens vi nøt den fine utsikten. Turen fortsatte videre til Fjell.