Asdøla i en naturlig steinportal

Et godt stykke ovenfor Høgfossen renner en del av elva i en naturlig steinportal. Ikke stor, ikke lang, ikke lett å se fra den vanlige stien. Men vi kjenner den fra helt tilbake i 1983, da Kristin, datteren vår, fikk sin første tur opp juvet i Bergans bæremeis. Den dagen hadde vi all verdens tid til å se oss om.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Jul 2014

Katnosa etter tordenværet

Av Steinar Kjærnsrød

Nydelig kveld ved Katnosa etter tordenværet. Litt fisk ble det også.

17 Jul 2014

Opplett og tåkeskyer

Av Odd Tore Saugerud

Uværet har nå passert Eineåsen, men tordenen ruller fortsatt syd for Søndre Kolsås. Ganske typisk har det begynt å danne seg tåkeskyer i dalsøkkene mot Skui. Typisk var det også at Vestmarka mot Risfjellet og Sollihøgda var dekket av tåkeskyer i dag tidlig.

17 Jul 2014

Regnbue etter solnedgang

Av Odd Tore Saugerud

Solen har gått ned for nærmere en halv time siden, men det regner fortsatt bra. Over Søndre Kolsås, som dessverre er gjemt bak den hurtigvoksende vegetasjonen ovenfor Løkenhavna, står en tydelig regnbue med litt rødskjær. Også den ytre regnbuen kan skimtes. Med såpass sterkt regn bør fotograferingen skje under tak, ellers kommer det dråper på frontelementet til objektivet. Da blir det flekker på bildet som vanskelig kan fjernes.