Avling på stripe

Avlingen er nesten i hus, dvs. den er foreløpig "mellomlagret" ute på jordene. Det er et åpent og frodig kulturlandskap man har rundt seg når man sykler Vestsidavegen mellom Vormsund og Brårud.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

18 Jun 2014

Veidele på Brårud

Av Eivind Molde

På vei sørover Vestsidavegen må vi ta et valg om ferden videre når vi kommer hit til Brårud. Tar vi til venstre, krysser vi straks Vorma ved Svanfoss sluser - tar vi til høyre er vi på vei mot Nordkisa, om vi da ikke tar til venstre igjen ved butikken, som vi ser til høyre i bildet. Der fortsetter Vestsidavegen mot Vormsund.

18 Jun 2014

Brårud

Av Eivind Molde

Brårud er et lite tettsted som ligger på vestsiden av Vorma. Vil man krysse elva, følger man veien som går rett fram - da får man også med seg attraksjonen Svanfoss sluse. Ellers kan man, som skiltene viser, komme seg både til Eidsvoll og Vormsund herfra. Veien har liten trafikk, og egner seg derfor godt for sykling.

18 Jun 2014

I grenseland Eidsvoll-Nes

Av Eivind Molde

Her ved krysset mellom Strandsvegen og Borstad går grensen mellom kommunene Nes og Eidsvoll. Veien langs vestsiden av Vorma har liten trafikk, og egner seg derfor veldig bra for sykling. Fra Eidsvoll og hit heter veien Strandsvegen - videre sørover til Brårud og Vormsund, altså i Nes, har den fått navnet Vestsidavegen.