Snøløst ved Pipern

Om vinteren går det en scooterløype over det lille vannet Piperen eller Pipern i Romeriksåsene. Det var ingen tegn til vinter denne siste søndagen i mai, men det lå noen ytterst få snøflekker i terrenget andre steder i området.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

23 Mai 2014

Gapahuken ved Fagertjern

Av Nina Didriksen

Noen kjenner nok til Fagertjern fra den gang det var kjentmannspost her. I ettertid er det kommet opp en flott gapahuk, åpen for alle og med plass til tre-fire personer. Vi hadde gleden av å overnatte der fra fredag til lørdag og holdt oss tørre, selv om det regnet.

31 Mai 2014

Bondsk idyll i Hakadal

Av Nina Didriksen

Kyrene ved Hakedal verk nyter godværet og sikkert også det grønne gresset. Det er i hvert fall frodig nå, og markblomstene begynner å sette farge på grøftekantene ved denne innfallsporten til Marka.

25 Mai 2014

Naturens egen blitz

Av Nina Didriksen

Sent søndag kveld dundret tordenværet løs over Fjellsjøen, og himmelen åpnet sine sluser. Tidligere på kvelden hadde fotografen sittet på odden og nydt mat og utsikt, mens lyn og torden romsterte over Gjerdingen-området bak åsen i bakgrunnen. Til slutt kom uværet også hit, men da lå fotografen tørt og trygt under duken og fulgte fascinert med på naturkreftenes spill.