Stille vårkveld ved Mosjøen

Her går skiløypa ut på vannet om vinteren. I dag flott vårvær, men ennå er det en og annen snøflekk som kjemper mot varmegradene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Mai 2014

Lite, men klart vann i Isielva

Av Erik Unneberg

Det er ikke rare vannføringen i Isielva nå, der den renner gjennom Kjaglidalen. Men klart var vannet, og disse to faktorene gjorde at det var lett å se den steinete elvebunnen. Fotografen benyttet et polarisasjonsfilter foran kameralinsen for å få dette frem. Et slikt filter fjerner mesteparten av refleksene som bildet ellers ville vært preget av. Det var for øvrig temmelig kaldt i vannt, selv om den nest siste maidagen bød på sol og drøyt 20 varmegrader. Litt vassing ved noen av kulpene litt oppover i elven førte til en temmelig begrenset badelyst.

30 Mai 2014

På vei mot Mosjøen

Av Torgeir Stenstad

Alltid spesielt å oppsøke «vintersteder» om sommeren. Vi er øverst i Bjønnputtdalen, og her er det matstasjon under Ringkolløpet. I dag T-skjortevær og flott å sykle på gresskledd skogsvei.

28 Mai 2014

Slaraffenliv ved Storflåtan

Av Nina Didriksen

Etter å ha gått over de vakre Storflåtanflaka kunne fotografen slå seg til på den fine odden øst i vannet. "Loffeturen" gjennom Marka er inne i dag seks, og snart kommer gode venner for å overnatte.