Skiføre på Bjørnebergveien

På skogsbilveien mellom Sakrishytta og Smedmyra (Bjørnebergveien) er det intakt såle og fine skiforhold. Man kan sykle til Sakrishytta (6 km fra Sørkedalen skole), eller følge Heikampveien opp til Bjønnemyra på beina (5 km fra Sørkedalen skole). Herfra er det skiføre helt til Smedmyra, ned Tjuvdalen mot Fyllingen, og også østover på Deledalsveien fra Sakrishytta.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Apr 2014

Hugst langs Spålsveien i vinter

Av Fredrik Gade

Det har vært hugst og tømmertransport på Spålsveien siden nyttår, og veien har vært brøytet, og er nå helt bar. Et trist syn for mange, for denne veien er kjent for å ha skiføre som holder lenge utover våren. Denne sesongen ser det ut til at vårskiløpere må finne andre steder å ta sine siste langturer. Heldigvis fungerer den parallelle terrengløypa langs Langtjern som et fullgodt alternativ ennå.

18 Apr 2014

Åpen løsning på Bristol

Av Nina Didriksen

Det er enkelt innredet i allmenningshytta på vestsiden av Ølja. Ute ligger det nok av ved og hytta er åpen for alle. Hytta sto opprinnelig et annet sted i Marka og skal ha fått navnet på grunn av sin heller lite luksuriøse standard.

19 Apr 2014

På vei til Borgersetra i påskesol

Av Torgeir Stenstad

Treningsrunden holder ennå, selv om det er bløtt i enkelte myrpartier. Men vannene begynner å bli skumle med råker og overvann.