Åpen løsning på Bristol

Det er enkelt innredet i allmenningshytta på vestsiden av Ølja. Ute ligger det nok av ved og hytta er åpen for alle. Hytta sto opprinnelig et annet sted i Marka og skal ha fått navnet på grunn av sin heller lite luksuriøse standard.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Apr 2014

På vei til Borgersetra i påskesol

Av Torgeir Stenstad

Treningsrunden holder ennå, selv om det er bløtt i enkelte myrpartier. Men vannene begynner å bli skumle med råker og overvann.

20 Apr 2014

Påskedagsmorgen på ski

Av Thore Knudsen

Etter nattefrost er det fint å komme seg ut på morgenen og få en tur på skarpt føre før varmegradene gjør seg altfor sterkt gjeldende. Fortsatt er det mye snø i Skrukkelia, og fint å gå både i og utenfor løypene. Skiløperen er på vei opp bakken fra Vesle Damtjennet i retning Store Svartungen og Totenåsen.

18 Apr 2014

Nypreparert forbi Jaktslottet Råsjøen

Av Fredrik Gade

Like sør for Råsjøhytta finner vi Jaktslottet som familien Fearnley på Aas gård nede i dalen bygget i 1916. Idag brukes stedet hovedsaklig til middags- og overnattingsgjester. Her er det herskapelig, og selveste Toppen Bech har vært innom her med sitt tv-program. Skiløypa fra Hakkim mot Snellingen/Brovoll går rett over tunet, og var nypreparert tidligere på dagen.