Påske på Nordmarkas tak

Solen tok bra i dag på Bislingflaka, nærmere 700 moh. Det var fint å gå i preparerte løyper her, men vel så bra var det å kunne gå utenfor løypene. Skaren bar fint, og det var bare å nyte tilværelsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Apr 2014

Opp Bislingveien

Av Erik Unneberg

Det går jevnt oppover de tre kilometerne fra Mylla (496 moh.) til Bislingen Fjellstue (691 moh.), men i dag var det fine spor på veien opp, både for de som gikk fristil (som fotografen) og for de som sverget til klister under skiene. I bakgrunnen ser vi mot Hadeland, med Hvalebykampen s karakteristiske profil midt i bildet.

15 Apr 2014

Solfull ettermiddag på Skillemyra

Av Erik Unneberg

På en flott solskinnstirsdag i påskeuken var det et godt valg å legge turen innom Formoløypa. Den går mellom Bislingflaka og Åssjøvika (Mylla). Sporene var stort sett faste og fine, selv om det nok hadde blitt litt mykere i løpet av dagen der solen tok mest. Dette bildet er tatt på Skillemyra øst for Svarttjern, i drøyt 600 meters høyde over havet.

15 Apr 2014

Høy påskefaktor på Bislingflaka

Av Erik Unneberg

Siri Fossanger og Trond Berntsen hadde tatt en påsketur til Mylla-området i dag, og angret ikke på det. Her er de oppe på Bislingflaka i strålende sol og flott påskeføre.