OBS! Lite snø

Etter å ha trasket stort sett på grus i teleløsningen fra bommen kom jeg til dette skiltet. Det var ingen underdrivelse, for det var enda lenger før grusen gikk over til is, og så vekslet det slik til et stykke forbi Guribysaga. Bilde nr. 19313 viser samme sted 18. april 2013, men da sett i motsatt retning.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Apr 2014

Mariakirken i Maridalen

Av Per Sørhaug |

Går det an å ha det bedre enn i solveggen en 1. april? 38 personer på fottur rundt Maridalsvannet tar en deilig rast i solveggen.

01 Apr 2014

Sydstupene: interiør i hulen

Av Odd Tore Saugerud

Som fotografen (med fjernutløser) forhåpentligvis viser, er hulen på bilde nr. 21540 ganske stor. På Eineåsen var det i sin tid flere drivverdige skjerp, og fargen på steinene i taket kan tyde på at de kan være malmholdige. Likevel er det ingen spor etter gruvedrift utenfor hulen, så sannsynligvis er dette også en gasslomme i fjellet.

01 Apr 2014

Sydstupene: en tilgjengelig hule

Av Odd Tore Saugerud

Stien på bilde nr. 21539 går rett nedenfor denne hulen. Hulen er ikke vanskelig å se hvis man ser oppover i retning øst, men det er bratt opp i jordblandet grus. Siden taket har falt sammen, er dette egentlig en steinbue nå, men blokker fra stupet ovenfor har falt med og danner et nytt tak med lysåpninger.