Åssjøsetra i aprilsol

På bildet her ser vi setra rett sørfra. Skaren i dag bar utrolig godt, selv om det var varmt, og vi var relativt sent ute.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Apr 2014

Flotte vårforhold ved Ringkollen

Av Erik Unneberg

Det var godt å være på ski på myrene ved Kolltjern denne solrike ettermiddagen. Her nyter Steinar Kjærnsrød de flotte vårforholdene i høyden.

06 Apr 2014

Toresplassløypa i april

Av Erik Unneberg

Antagelig preppes hverken Toresplassløypa eller Linjeløypa mer denne sesongen, men fortsatt er det uproblematisk å ta seg frem i disse løypene. Dette bildet er fra førstnevnte løype, ikke langt fra Auretjernsbekken. I dag gikk turen i fristil fra Høymyr, først på Djupdalsveien, deretter over Rønningen til Plassevannet og Auretjernsbekken. Deretter over Kneikasetra til Kleivstua, med retur over Sørsetra, inn i Linjeløypa til Høymyr. Ved Rønningen løp to velvoksne elger over løypa, kun ti meter fra meg. Dessverre var de lite villige til å posere på et bilde, for de var sikkert altfor opptatt av å skaffe seg mat til et bedre aftensmåltid.

05 Apr 2014

Stengt for året på Rajebråtan?

Av Alma Lillevold

Vi hadde gledet oss til vafler på Rajebråtan. Men her var det stengt i dag. Da ble det å sitte på trammen og spise matpakken, og det var også koselig.