Muligheter i Kollen

Det er ferske skispor i løypesystemet mellom Holmenkollen og Frognerseteren, selv om det er vårhull i løypa akkurat her. Selv kom vi til fots opp lysløypa fra Midtstuen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Apr 2014

Fint i Dammyrdalen

Av Nina Didriksen

Det er vårlige forhold, men fremdeles mulig å gå på ski fra Skansebakken. Forholdene blir bedre innover, og etter Storebekkhytta helt supert. Bildet er tatt øverst i Dammyrdalen rett før alle nedoverbakkene mot Storebekkhytta begynner. Her står sporene godt, selv om det er slutt på prepareringen pga. åpne myrer lenger inn.

05 Apr 2014

Det våres ved Sollihøgda

Av Fredrik Gade

Sol og varme har tæret på forholdene i terrengløypene fra Sollihøgda den siste uka, og på noen solutsatte plasser er det lite snø, som her i første del av Linjeløypa mot Sørsetra. Det går helt fint å passere de bare flekkene, men løypemaskinen har sluttet å kjøre nå. Dette er siste helg Sørsetra holder åpent denne sesongen, og ønsker man nykjørte løyper med strøkne forhold, finner man disse ved å velge Høymyr-Djupdalen-Kneikasetra-Sørsetra.

05 Apr 2014

Hogst ved Spålsveien

Av Torgeir Stenstad

Tømmeret ligger klart, og Spålsveien er brøytet. Bedre utsikt er det blitt, men det er ikke pent i terrenget der de store hogstmaskinene har gått.