Fint i Dammyrdalen

Det er vårlige forhold, men fremdeles mulig å gå på ski fra Skansebakken. Forholdene blir bedre innover, og etter Storebekkhytta helt supert. Bildet er tatt øverst i Dammyrdalen rett før alle nedoverbakkene mot Storebekkhytta begynner. Her står sporene godt, selv om det er slutt på prepareringen pga. åpne myrer lenger inn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Apr 2014

Det våres ved Sollihøgda

Av Fredrik Gade

Sol og varme har tæret på forholdene i terrengløypene fra Sollihøgda den siste uka, og på noen solutsatte plasser er det lite snø, som her i første del av Linjeløypa mot Sørsetra. Det går helt fint å passere de bare flekkene, men løypemaskinen har sluttet å kjøre nå. Dette er siste helg Sørsetra holder åpent denne sesongen, og ønsker man nykjørte løyper med strøkne forhold, finner man disse ved å velge Høymyr-Djupdalen-Kneikasetra-Sørsetra.

05 Apr 2014

Hogst ved Spålsveien

Av Torgeir Stenstad

Tømmeret ligger klart, og Spålsveien er brøytet. Bedre utsikt er det blitt, men det er ikke pent i terrenget der de store hogstmaskinene har gått.

05 Apr 2014

Klar for skareføre på Bleiksjøflaka

Av Torgeir Stenstad |

En av vårens tradisjoner er å gå offpiste på Bleiksjøflaka: Er man tidlig oppe, får man betalt i form av skiglede på myrer og åpne partier, der skaren bærer godt.