Mot lysere tider

Ved flere anledninger klarnet det opp i Vestmarka i dag, og grantrærne fikk oppleve litt etterlengtet solskinn. Dette bildet er tatt nordvest for Store Sandungen i Asker, like ved grensen til Lier. Her går løype 31 mot Asdøltjern, og den er her felles med løype 262 til Vestergyllen. Ingen preparering her i dag, og de 2-3 cm med nysne gjorde føret temmelig trått.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Mar 2014

Fin dag

Av Fredrik Gade

Idag var en fin dag, og selv med noen korte sluddbyger på ettermiddagen, var det stort sett lettskyet og glimt av sol. Over 300 meters høyde er det fine forhold, både i nykjørte løyper, og på skaren i tidligere kjørte løyper. Isen på små vann uten stor vannføring ligger også fint, som her på Store Tryvann.

23 Mar 2014

Fortsatt vinter

Av Tom Ingebrigtsen

Nysnø på trærne ga ordentlig vinterstemning i høyden i dag. Her fra bakkene fra Sulutjern og opp mot Appelsinhaugen.

23 Mar 2014

Vårføre i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Det var varierende føre i Vestmarka i dag. Noen steder var det våt nysne, andre plasser var det grovkornet sne i løypetraseene. Der det var preparert, var det fine skiforhold, mens andre steder begynner bekker og myrer å gå opp, slik som her ved Tuemyr ved den nordlige delen av Fløyta. Her går for øvrig kommunegrensen mellom Asker og Bærum