Krokskogens eget badeland

Det var utfordrende å komme seg over Stormyra sør for Løvlia i dag. Mye åpent vann, noe skummel is og heldigvis også snø som bar. Løypekjørerne skulle forsøke seg på traseen mot Dammyra og Storebekkhytta i dag, men hadde tydeligvis gitt opp. Forholdene vekslet derfor mellom mykt, skarpt og partier med mye bøss.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Mar 2014

Solskinn over Storflåtan

Av Nina Didriksen

Etter sytten timer med sol over Osloområdet siden nyttår var det godt å gå inn i den attende, nittende osv. timen. Her på vei mot Vassendvika og Storflåtan i noe som føltes som påsketid.

20 Mar 2010

Ved Brusaga

Av Lise Henriksen

Her går skiløypa fra Krokhol inn mot bebyggelsen ved Brusaga. Vi ser tilbake - mot øst. Omtrent her gikk også den gamle Enebakkveien før den ble lagt om forbi Krokhol i 1850-årene. Gamleveien gikk videre over tunet på Brusaga, og så forbi Landskaug og Durud.

20 Mar 2010

Plassen Holen

Av Lise Henriksen

Øst for Brusaga på Siggerud ligger Holen, en plass som har tilhørt gården Lille Bru. Ikke langt fra Holen går skiløypa mellom Krokhol og Bru. Fra Krokhol følger løypa Ålielva et godt stykke sørvestover, før den dreier over mot nordenden av Langen og Siggerud.