Sporsetting mot Guriby

Det er fortsatt fine skiforhold fra Lommedalen. Her er preppemaskinen på vei ned til Guriby.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2014

Omsmøring for Per og Pål

Av Erik Unneberg

Per (t.v.) og Pål Brantzeg hadde gått fra Ringkollen i dag, og de erfarte at føret endret seg en del underveis. Stadig mykere smøring måtte til etter hvert som de nærmet seg Lommedalen. Her er de like ved Tverrelva.

01 Mar 2014

Skiltsjekk ved Fjellstadhytta

Av Erik Unneberg

Jo, det så ut til at han var på riktig vei, denne skiløperen. En kontroll av løypeskiltet her ved løypedelet nord for Bukkebekken rett vest for Fjellstadhytta var nok likevel greit å foreta. Grenadertraseen var gått opp både i retning Fjellseter og Kleivstua. Løypa inn til venstre var ikke det, men den ble scooterkjørt til Stormyrtjern for et par dager siden.

01 Mar 2014

Hva nå?

Av Erik Unneberg

Det er en stund siden løypen fra Frøshaug til Djupdalen har vært preparert, og jeg fant en god forklaring på det. Etter å ha manøvrert meg nedover fra Frøshaug gjennom tung, våt sne, noe som også inkluderte å krysse en temmelig livlig bekk som løp på tvers av traseen, stod jeg nede ved Isielva. Elven gikk åpen med ganske heftig vannføring. På bildet kan det se ut som om det var liten avstand mellom breddene, men sneskavlene i elven ga etter da jeg forsøkte å komme ut på dem. Dermed var det av med ski, skistøvler og sokker, og det ble vading over elven, som gikk godt over knærne. Kan love at det var kaldt, både vading og barbeint trasking i sneen! Så elven bærer sitt navn med rette: Is-i-elva.