Fortsatt vinter i høyden

I Treningsrunden ved Ringkollen var det i dag fine skiforhold, til tross for tåke og relativt mildt vær. Heldigvis har det meste av nedbøren kommet som snø i høyden, som her ved Rughaug, hvor det er lite som minner oss om grønn vinter.

Fortsatt vinter i høyden

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Mar 2014

Vinterlandskap ved Bukkebekken

Av Erik Unneberg

Noen centimeter med fuktig nysne hadde lagt seg i scooterløypa mellom Stormyrtjern og Grenadertraseen, men det var fint å gå her likevel. Bildet er tatt ved Bukkebekken, der Grenadertraseen går rett innenfor skogkanten i enden av det åpne området.

01 Mar 2014

Tiuren på plass

Av Thore Knudsen |

For tredje året på rad oppholder en spillgal tiur seg i eller like ved skiløypa mellom Kinna og Vingerdalstua. Midt på dagen i dag holdt den til i tett granskog like ved løypa, slik at den ikke var så lett å se for den som bare hastet forbi. Men for den som vet hvor en skal stoppe og lytte, var den ikke vanskelig å lokalisere. På bildet står tiuren 10-15 meter fra skiløypa.

01 Mar 2014

Skiglede på Krokskogen

Av Erik Unneberg

Mens det regnet i lavereliggende strøk i dag, snedde det på Krokskogen. Inger Johanne Hafnor (t.v.) og Birgit Wold benyttet de fine forholdene til å ta en treningstur tur/retur Løvlia fra Kleivstua. De hadde smurt med VR60, noe som fungerte bra her i Grenadertraseen. Fotografen benyttet zeroski, og det var innertier i dag. Bildet er tatt ved løypekrysset rett vest for Fjellstadhytta.