Vått i løypa

Regn i lufta og vann både ved og i løypa. Det var fuktig ved Setertjern i dag, men likevel stor utfart fra Solemskogen, like ved. Parkeringsplassen var bortimot full - etter herrestafetten i Sotsji, vel og merke.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Feb 2014

Ned mot Finneflakseter

Av Erik Unneberg

Også i dag var det fine forhold over Åboråsen. Litt tåke og regn av og til, men løypene holdt bra. Bildet er tatt i en av nedkjøringene mot Finneflakseter.

16 Feb 2014

Lekre løyper

Av Erik Unneberg |

Skiforeningen kunne varte opp med flotte spor fra Sollihøgda og nordover i dag. Her er preppemaskinen på tur mellom Auretjernsbekken og Kneikasetra, og etterlater seg de lekreste løyper. I dag var det en plussgrad eller to i dette området, og periodevis regn gjorde nok smøreforholdene utfordrende for mange. Men de som hadde zeroski, kunne nyte både god glid og spikerfeste. Fotografen var i denne kategorien.

16 Feb 2014

Vårlig vinter

Av Kjersti von Krogh |

Det er pollen i lufta og svarttrost i trærne, og så er vi bare midtveis i februar! Og på Tonsenhagen er det ikke nok med disse to sikre vårtegnene. Bekken som renner ut ved Tonsenhagen skole bruser som en våryr elv om våren, og går ut over alle sine bredder i skolegården. Det smelter fort unna i lavereliggende strøk av Lillomarka etter kraftig nedbør, vind og varmegrader siste par dagene.