Hverdag ved Vingerdalstua

Vingerdalstua er bare åpen for servering i helgene. Men gapahuken er åpen alle dager, så når en ikke får kjøpt kaffe inne, får en heller slå seg til i gapahuken, tenne bål og koke kaffen selv.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Jan 2014

Snøføyke og fonner ved demningen på Damtjern

Av Odd Tore Saugerud

Nordøstavinden tok godt over Damtjern denne dagen. Det sto for det meste snøføyke over demningen, og på lesiden var det fine fonner. På bildet er bare en føyke synlig til høyre for rekkverket, ikke greit å ta motvindsbilder med så mye snø i lufta og ganske raskt også på objektivet.

28 Jan 2014

Tett snødrev over Storflåtan gård

Av Odd Tore Saugerud

De siste 15 dagene har det vært snøfall hver dag. Dagens (og nattens) snøfall har vel vært det mest intense hittil. I dag var sporene omtrent usynlige etter en halv time. Slik så det ut på Storflåtan gård. Lite snø på taket på hovedhuset, måkt eller blåst av? Overhengende fonner på de andre, lavere takene.

28 Jan 2014

Vintermorgen ved Nordby skole

Av Erik Unneberg

Dagen gryr, og det er full vinter ved Nordby skole. Fra den andre siden av Nedre Rælingsveg (som går rett bak der fotografen stod) starter det skiløype inn til Myrdammen (1 km), Streifinn (6 km) og Vangen (ca. 12 km). Løypene fra skolen var imidlertid ikke kjørt opp i dag.