Dæli gård i nysnø og motlys

Ved Godthåb var det skare i skogen og is på stiene. Her nede ved Dælivann hadde ikke varmluften kommet til, og det var fortsatt tørrsnø. Et skyområde dempet sola og lot det likevel være et lysspill med høylys og skygger på det tynne nysnølaget.

Dæli gård i nysnø og motlys

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Des 2013

Hyttene syd på åsryggen øst for Dælivann

Av Odd Tore Saugerud

Syd i hyttefeltet ligger disse to hyttene. Den til venstre har vært under oppussing en tid nå, den til høyre står det ikke så bra til med. Spor etter en hage med bærbusker med røde bær, men kratt og sitkagran er i ferd med å ta over.

13 Des 2013

Hyttene nord på åsryggen øst for Dælivann

Av Odd Tore Saugerud

På åsryggen øst for Dælivann ligger det flere hytter av eldre dato. Noen er i bruk, noen i forfall, og én er bebodd. Denne hytta ligger på en hylle på siden av åsryggen og har egentlig fin utsikt over Østre Bærum og Oslofjorden. Men krattet tetter seg til rundt den. I øvre høyre hjørne en av de andre hyttene, muligens Kristi Rolighet fra 1919, men vi har fått forskjellige opplysninger om hvor den ligger.

13 Des 2013

Nå blir det ikke dagen lysere

Av Kjersti von Krogh

Dagen er nå nesten 13 timer kortere, og fra toppen av Wyllerløypa ser det nesten ut som kvelden nærmer seg ved lunsjtider. Vinterlyset i adventstiden gleder alle i de korte dagene før jul.