Ekte skiføre

Vi fant skiføre i dag med ekte snø, ikke mye, men nok til å gå på isbelagte vann, slik som her på Søndre Heggelivann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Nov 2013

Plass for alle

Av Erik Unneberg |

Selv om det var stor utfart til kunstsnøløypen på Greverud i dag, var det plass til alle. Noen gikk klassisk, andre foretrakk fristil. Mange gjennomførte en god treningsøkt med tanke på kommende skirenn, mens turløperne fant sitt eget tempo. Rundløypen er på ca. 1,6 kilometer med to klassiske spor, og det er fristilspreparert mellom disse. Det er også en akebakke for barna på området.

30 Nov 2013

Klart for skitur

Av Erik Unneberg |

I dag hadde mange tatt turen til Oppegård golfklubb for å gå på ski. Det var en del del tåke, men gleden av å gå på ski oppveide nok det. I bakgrunnen ser vi parkeringsplassen, så det er ikke langt derfra til løypestart.

30 Nov 2013

Endelig skiføre!

Av Erik Unneberg |

Noen var nok litt bekymret for at det ikke skulle bli skimuligheter i november, men på månedens siste dag var det fine forhold og stor trafikk i løypene på Greverud. Snøproduksjonen på golfbanen den siste tiden har gjort underverker, og folk virket svært tilfredse med endelig å få prøvd skiene. Og smøretipset? Fiolett voks fungerte bra, men også rød spesial ga gode ski. Det var så vidt under null grader i sporet.