Vekslende vær og grønt på setervollen

Vollen rundt Sønsterudsetra holdes fint åpen, og her var det fortsatt både grønt og frodig. Været var etter hvert ganske vekslende. Her har solen akkurat funnet seg et hull i et heller mørkt skyparti. Samtidig lyste en fin regnbue opp under de mørke skyene mot øst.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Okt 2013

445 moh., og fortsatt blomstring i oktober

Av Odd Tore Saugerud |

Foran seterhuset blomstrer skogstorkenebb fortsatt friskt her på 445 meters høyde et stykke inn i oktober. Også tveskjeggveronika og natt og dag, og noen hvite skjermplanter sto i blomst. Kanskje ikke så rart, det var 18 °C og nesten stekende sol da jeg startet nede ved Homledal denne dagen.

08 Okt 2013

Hytta til HS-cellen Etcetera

Av Odd Tore Saugerud

Helt syd på setervollen står nå hytta til HS-cellen Etcetera. Umalt plankehytte, som har fått ny pipe og nytt tak. Taket begynner allerede å bli mosegrodd. Råte i bunnstokker og bordkledning antyder at her kreves vedlikehold, ellers kan hyttas dager snart være talte. Dagens funksjon er lagerskur.

08 Okt 2013

Minnesmerke etter HS-cellen Etcetera

Av Odd Tore Saugerud |

Dette ubetydelige metallskiltet, riktig nok i rustfritt stål, er minnesmerket etter Milorgs HS-celle Etcetera rett syd for Sønsterudseter. Navnet fikk den på grunn av vanskelig beliggenhet og en så diffus veibeskrivelse at den like gjerne kunne ha blitt avsluttet med «etcetera, etcetera».