På fin sti i kveldstimen

Et alternativ til å sykle skogsbilveien mellom By og Greinehytta, er å sykle By - Jordbærhaugen, og så videre nordvestover. Istedenfor å sykle opp til Småvann (nordover), tar man skogsbilveien videre nordvestover. Den går etter hvert over til å bli en fin sti, som er super å sykle på frem til Greinehytta. Bildet er tatt en halv kilometer fra Greinehytta.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Okt 2013

Nedtapping i Lille Åklungen

Av Erik Unneberg

Lille Åklungen er nå tappet ned flere meter. Men 20. oktober starter oppfyllingen, slik at vannstanden kommer opp til normalen ved årsskiftet.

29 Sep 2013

Høsttur i Mossemarka

Av Eivind Molde

En sykkeltur gjennom Mossemarka kan trygt anbefales. Her er det stille og fredelig, og veien er fin å sykle på. Det er ca. 6 kilometer på grusvei mellom Vanembukken ved Vålerveien (øst for Mosseporten) og Kamboveien, like ved E6 (sør for Sonsveien stasjon).

29 Sep 2013

Høst på Vinterveien

Av Eivind Molde

Her starter Vinterveien, men foreløpig er den dekket av høstblader. Så nå er det fritt fram å sykle tvers gjennom Mossemarka til Ødemørk. Vinterstid kan samme trasé følges med ski på beina. Bildet er tatt et par-tre hundre meter øst for Skihytta i Moss.