Sommeridyll ved Steinsjøen

Etter nokså varierende vær den siste tiden slo det til med solskinn og varme i dag. Atie har her funnet seg en fin plass på en odde i vannet, og fristes sterkt til å ta seg et bad. Men så ble solen dekket av en stor sky, og det begynte å blåse ganske kraftig, så lufttørking etterpå ble vurdert som en for kald opplevelse. Men dette er et vakkert vann med flere fine raste- og badeplasser.

Sommeridyll ved Steinsjøen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Aug 2013

Sensommer og stengt på Skredderud

Av Kjersti von Krogh

Ved Skredderudtjernet i Nittedal ligger Skredderud, tidligere plass under Skøyen gård i Nittedal. Den har trolig vært en finneplass, og er første gang nevnt i 1791.

11 Aug 2013

På sti mot Damvann

Av Erik Unneberg

Den siste kilometeren av sykkelruten fra Furuholmen til krysset øst for Damvann går i skiløypetraseen. Noe trilling av sykkelen må påregnes her, men noen partier kan man sykle, slik som på stien her.

13 Aug 2013

I le av Slattumsrøa

Av Kjersti von Krogh

Lusevasan heter tjernet som ligger mellom Romstjern og Bleiktjern ved foten av Slattumsrøa (336 moh.). I overskyet vær og med tåke ned mot vannflaten kan det være både trolsk og litt skummelt her, men i dag er det bare idyll med andunger i sivet og blomstrende røsslyng i skogkanten.