Full fart over Nordåsen

Nordåsen i Nannestad er attraktiv for syklister, enten man nå vil krysse åsen mellom Nannestad og Hurdal, eller ta seg en rundtur her oppe. Disse to karene suser av gårde på veien mellom Dalstjern og Grustaket - snart passerer de Dansehella.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Aug 2013

Ved Skjennumstjernet

Av Eivind Molde

Det er mye skog på Nordåsen, men det er også mange fine vann og tjern. Fra skogsbilveien ser man godt Skjennumstjernet mellom trærne, og det anbefales å ta en pause og spasere de få meterne ned dit. Det er vakkert!

04 Aug 2013

Opp mot Kvernsjøen

Av Eivind Molde

6,3 kilometer vest for Maurakrysset tar denne veien av fra Gamle Hadelandsveg. Kvernsjøvegen går opp til Kvernsjøen og videre innover åsen. Det er knappe 7 kilometer og rundt 190 høydemeter opp til Kvernsjøen.

04 Aug 2013

Prøver fiskelykken i Fløyta

Av Eivind Molde |

Når man sykler på Gamle Hadelandsveg er det flere muligheter for avstikkere til elva Leira, som renner nedover gjennom dalføret i retning Maura. Bademuligheter er det også. Rundt 8 kilometer vest for Maurakrysset - og ca. 90 høydemeter opp - går veien helt inntil Fløyta, et av elvas "stoppesteder". Noen prøver fiskelykken i det flotte været.