Prøver fiskelykken i Fløyta

Når man sykler på Gamle Hadelandsveg er det flere muligheter for avstikkere til elva Leira, som renner nedover gjennom dalføret i retning Maura. Bademuligheter er det også. Rundt 8 kilometer vest for Maurakrysset - og ca. 90 høydemeter opp - går veien helt inntil Fløyta, et av elvas "stoppesteder". Noen prøver fiskelykken i det flotte været.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Aug 2013

Sliperiet

Av Erik Unneberg

Det har kommet opp et nytt hus der den gamle bygningen stod i dette veikrysset, som kalles "Sliperiet". Bilde nr. 11962 fra 2010 er det siste bildet Markadatabasen har av den gamle bygningen.

04 Aug 2013

Fin vei

Av Erik Unneberg

Det er to traseer du kan velge fra hvis du vil sykle mellom Roa og Brovoll. Det opplagte valget er å benytte Haakenstadlinna og Brovollvegen, men et alternativ til å følge Brovollvegen forbi Håkenstadsætra, er å sykle i skiløypetraseen en del av strekningen. Det gjør du ved å ta Hellerudvegen (skiltet som blindvei) rett etter at du har startet på Brovollvegen vestfra. Deretter kommer du inn på en fin tursti (bildet) som tar deg oppover i terrenget. Det blir noe trilling innimellom før møtet med skiløypa, som du treffer på nordvest for Håkenstadsætra. Du kommer da ned til Brovollvegen igjen ved Typografhjemmet.

04 Aug 2013

Mot Viggeren

Av Erik Unneberg |

Utsikten mot Viggeren var fin i dag, både for to- og firbente.