På sykkeltur ved Skjerva

Det var mange syklister å se på veien mellom Maura i Nannestad og Skjerva på Hadeland i dag. Denne syklisten er kommet fram til Skjervetråkket ved Skjerva. Herfra kan man fortsette ned til Roa eller Lunner, eller sykle til Brovoll eller Ullvildsdalen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Aug 2013

Motlys ved Grøntjernet

Av Erik Unneberg

Sykkelrute nr. 330 (Roa - Skjerva) går forbi det idylliske Grøntjernet. På varme sommerdager er det gode bademuligheter her. Det er for eksempel en badebrygge på østsiden av tjernet. Den kan imidlertid ikke ses på bildet, da den er utenfor venstre bildekant.

04 Aug 2013

Tre muligheter

Av Erik Unneberg

Fra dette veidelet i Kalvedalen, 2,3 kilometer fra Brovoll er det flere valgmuligheter. Fotografen kom fra Roa, nedover veien til venstre (Brovollvegen). Videre sykling rett frem, ville gjøre at Brovoll snart dukket opp i synsfeltet. Veien til høyre går mot Avalsjøen (3,5 km) og Aklangen (6 km) i Hadelandsåsene. Derfra er veien kort til Skjerva.

04 Aug 2013

Ved Gamle Hadelandsveg

Av Eivind Molde |

Det er ikke så stor biltrafikk på Gamle Hadelandsveg nå - etter at E16 (tidl. riksvei 35) og Lunner-tunnelen tok over som hovedforbindelse mellom Hadeland og Romerike. Så her er det fint å sykle! Et blikk tilbake mot det frodige kulturlandskapet i Nannestad før det bærer inn i skogen og oppover i retning Skjerva. Bildet er tatt ca. 3 kilometer vest for Maura sentrum.