Siste rest av skiføre

Her i Villmannsdalen mellom Langtjern og Oppkuvvann er det fortsatt en issåle som bærer skiløpere. Mellom Oppkuvbekken og Langtjern er det ca. 2,5 km, og på denne stubben går det fortsatt an å gå mer eller mindre sammenhengende på ski. Turfolk (til fots) på vei til Oppkuven møtes nå av hyggelige påminnelser om at skisporet ikke er til å tråkke i, men det går trolig ikke mange dagene før siste skiløper forsvinner fra dette området og tar en velfortjent sommerferie.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mai 2013

Atter en milsluker som har nådd sitt mål

Av Tom Stensaker |

Fredrik Georg Gade nådde i dag sitt mål på ski for i år. 333,34 mil som er akkurat 1000 mil delt på tre. Vi ser ham her ved Oppkuvbekken, der han i dag gikk tre mil på 2,5 kilometer mellom Oppkuvbekken og Langtjern.

09 Mai 2013

Slutt for alvor fra Skoglund

Av Fredrik Gade |

De siste dagers mildvær har tæret hardt på den siste snøen i Vestmarka, og det er nå bare mulig å finne snøflekker sporadisk i nordhellinger mellom Skoglund og Grønland.

09 Mai 2013

En sliten vinter nærmer seg slutten

Av Kjersti von Krogh

Søndre Movann tviholder fortsatt på noen isflak, men raklene på seljetrærne rundt vannet forteller at våren er langt på vei. Men bjerka drøyer fortsatt, ikke kommet så langt at det ennu kan kalles museører.