Smalvann mot sør

Idylliske Smalvann øst for Østmarkskapellet byr på små, fine rasteplasser i kveldssola. Isen er i ferd med å kapitulere for denne gang.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Mai 2013

Vinterlig i Bærumsvika

Av Tom Stensaker |

Det var mye snø og bra skare på veien fra Søndre Heggelidam og 2,5 km innover mot Bærumsvika i dag. Vi kom fra Gagnumseter om Oppkuvvann til Gopletjern og videre mot Bærumsvika, og det var stort sett sammenhengende skiføre hele veien ca. 12 km. Vi tok også en tur på skaren i Oppkuven-området, og det anbefales nå. Det er meget bra fra Kjagdalen til Gagnumseter ca. 6,5 km.

04 Mai 2013

Sør-Elvåga venter på våren

Av Torgeir Stenstad

Vi står på brua i sundet mellom Sør- og Nord-Elvåga og skuer utover mens regnet øser ned. Her er ikke mye grønt og solvarme, men den kommer nok.

04 Mai 2013

Kald vårmorgen ved El Paso

Av Torgeir Stenstad

Regnet øser ned, det er +4 grader og de siste rester av is ser ut til å forsvinne på Sør-Elvåga. I 1964 ble Elvåga-vannene hevet, og det ble nødvendig å bygge en bro her i sundet mellom Nord- og Sør-Elvåga. Og på folkemunne er dette stedet blitt hetende «El Paso», som opprinnelig er en grenseovergang mellom Texas og Mexico. Vi får nøye oss med kommunegrensen mellom Oslo og Lørenskog.