Førefall i Skrukkelia

Nå helt i slutten av april er det ikke mye som minner om skiføre når en kommer til parkeringsplassen ved Nordenga. Det er bare fire dager siden det ble kjørt løype her, så sol og varme har tæret hardt på snøen de siste dagene. Men hvis en bærer skiene noen hundre meter oppover til Damtjennet, er det fortsatt snø nok til en skitur.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Apr 2013

Våren tar over på Bislingsflaka

Av Fredrik Gade |

Det var flere som var ute på ski fra Myllsdammen i dag, og mange tok turen via Bislingen. Det er fortsatt mulig å gjøre denne avstikkeren til en runde, da man kan følge både veien og Formoløypa opp til fjellstua. Det er fortsatt mulig å komme seg over myrene i Formoløypa, men det tar nok ikke mange dagene før det er slutt også her.

27 Apr 2013

Over bekker og myrer

Av Fredrik Gade |

Det fortsatt mulig å komme seg igjennom i terrengløypa mellom Kalvedalen og Mylla-vest (Ølja rundt). Dette krever litt akrobatikk og vilje, og at man krysser isen på Trantjern for å unngå den våte myra der. Til gjengjeld er det da ennå mulig å gå runden Svartbekken-Gjerdingen-Trantjern-Mylla-Flisbanen-Svartbekken på ski, og den siste lørdagen i april var dette en fantastisk vårskitur.

27 Apr 2013

Nypreppede løyper på sørsiden av Mylla!

Av Alma Lillevold |

Til vår stoer glede var det deilige løyper langs Mylla i dag. På enkelte partier måtte vi ta av oss skiene, men det ble en flott avslutning på vinteren!