Våren tar over på Bislingsflaka

Det var flere som var ute på ski fra Myllsdammen i dag, og mange tok turen via Bislingen. Det er fortsatt mulig å gjøre denne avstikkeren til en runde, da man kan følge både veien og Formoløypa opp til fjellstua. Det er fortsatt mulig å komme seg over myrene i Formoløypa, men det tar nok ikke mange dagene før det er slutt også her.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Apr 2013

Over bekker og myrer

Av Fredrik Gade |

Det fortsatt mulig å komme seg igjennom i terrengløypa mellom Kalvedalen og Mylla-vest (Ølja rundt). Dette krever litt akrobatikk og vilje, og at man krysser isen på Trantjern for å unngå den våte myra der. Til gjengjeld er det da ennå mulig å gå runden Svartbekken-Gjerdingen-Trantjern-Mylla-Flisbanen-Svartbekken på ski, og den siste lørdagen i april var dette en fantastisk vårskitur.

27 Apr 2013

Nypreppede løyper på sørsiden av Mylla!

Av Alma Lillevold |

Til vår stoer glede var det deilige løyper langs Mylla i dag. På enkelte partier måtte vi ta av oss skiene, men det ble en flott avslutning på vinteren!

27 Apr 2013

Fortsatt skiføre på Bislingflaka!

Av Alma Lillevold |

Vi kom opp Formoløypa til Bislingflaka. Det var noen bare partier på veien oppover, men helt greit. Vi kjørte veien nedover, og der var det preparerte løyper! Takk til Mylla løypeforening for at de også prepper helt på slutten av skisesongen!