Proppen er løsnet i Gupuelva

Dette er en elv med flere navn: Korselva renner fra Kalvemyrputten øverst i Steindalen og ut i Fløyta. Fra Fløyta og til Semsvannet heter den Gupuelva hvor den ender sin ferd i flotte elvestryk. For få dager siden var den helt islagt, nå har proppen løsnet!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Apr 2013

Puss frem gliden!

Av Erik Unneberg |

Det var brukbare forhold rundt Svartvann i dag, men vårskiløping innebærer også at det samler seg mye smuss under skiene. Det kan derfor være lurt å benytte solpausene til å rense skisålen litt, så blir gliden straks bedre. Det hjelper godt å kun dra et høyabsorberende tørkepapir over glidsonene på skiene. Det er fort gjort. Pass på å ta med papiret hjem igjen. Er skiene veldig møkkete, er det best å bruke en skiskrape først for å få av det verste. Bildet er tatt noen få hundre meter nord for Svartvann, i retning Skoglund.

25 Apr 2013

Fortsatt bra med sne

Av Erik Unneberg |

Det er fortsatt greie forhold fra Skoglund, og selv om det begynner å minke på sneen enkelte steder, er det fullt mulig å få seg en vårskitur de neste dagene. Her blir det garantert gått på ski i mai. Fotografen gikk i dag "Ukens tur", som er beskrevet på Skiforeningens nettsider. Det var ikke nødvendig å ta av skiene noen steder på denne runden rundt Svartvann, selv om det var noen bare flekker på myrene nord for Mikkelsbonn. Bildet er tatt en drøy kilometer sør for Skoglund.

24 Apr 2013

Førefall på Ormekollsmyra

Av Eyvind Wang |

Ser ikke ut til at føret skal holde lenge på Ormekollsmyra i Vestmarka. Ikke så overraskende. Snart er det mai.