Puss frem gliden!

Det var brukbare forhold rundt Svartvann i dag, men vårskiløping innebærer også at det samler seg mye smuss under skiene. Det kan derfor være lurt å benytte solpausene til å rense skisålen litt, så blir gliden straks bedre. Det hjelper godt å kun dra et høyabsorberende tørkepapir over glidsonene på skiene. Det er fort gjort. Pass på å ta med papiret hjem igjen. Er skiene veldig møkkete, er det best å bruke en skiskrape først for å få av det verste. Bildet er tatt noen få hundre meter nord for Svartvann, i retning Skoglund.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Apr 2013

Fortsatt bra med sne

Av Erik Unneberg |

Det er fortsatt greie forhold fra Skoglund, og selv om det begynner å minke på sneen enkelte steder, er det fullt mulig å få seg en vårskitur de neste dagene. Her blir det garantert gått på ski i mai. Fotografen gikk i dag "Ukens tur", som er beskrevet på Skiforeningens nettsider. Det var ikke nødvendig å ta av skiene noen steder på denne runden rundt Svartvann, selv om det var noen bare flekker på myrene nord for Mikkelsbonn. Bildet er tatt en drøy kilometer sør for Skoglund.

24 Apr 2013

Førefall på Ormekollsmyra

Av Eyvind Wang |

Ser ikke ut til at føret skal holde lenge på Ormekollsmyra i Vestmarka. Ikke så overraskende. Snart er det mai.

10 Mar 2013

Takk for fighten

Av Espen Solli

Bjørn Dæhlie takker Sondre Skredderberget for fighten under sprinten. Årets barneskirenn er over. Sodexo-Dæhlieløpet samler årlig ca. 1000 barn og dobbelt så mange voksne. Rennet har vært arrangert siden 1995. I år var det for første gang lagt til Nordåsen skistadion.