Medalje fra Dæhlie

Alle barna får medalje av Bjørn Dæhlie eller en av de andre kjendisene ved målpassering. Med nesten 1000 deltagere hender det at det blir litt kø. Nannestads store sønn, Bjørn Dæhlie, har gitt navn til det årlige Sodexo-Dæhlieløpet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mar 2013

Stor pågang

Av Espen Solli

Kiosksalg er obligatorisk på store arrangement. Sodexo-Dæhlieløpet på Nordåsen skistadion - med nesten 1000 deltagere - er intet unntak. I dag måtte det til to kiosker ute og en inne for å betjene etterspørselen. Her er det Erna Bergsdottir Solvang og Anne S. Nygård som representerer alle de frivillige som bidrar til å gjennomføre et slikt arrangement.

10 Mar 2013

Komplett skidag

Av Espen Solli

Trikkeskinner, sol og fornøyde deltagere. Hva mer skal til for å gjøre en skidag komplett? Barneskirennet Sodexo-Dæhlieløpet samler årlig ca. 1000 barn og dobbelt så mange voksne. I år ble det for første gang arrangert på Nordåsen skistadion.

24 Apr 2013

Svartungstua i aprilsol

Av Thore Knudsen |

Fortsatt nok med snø inne ved Store Svartungen i Skrukkelia. Ei stund etter at dette bildet ble tatt, ble det lagt nye spor med scooter forbi hytta og videre oppover til Aurtjenn.