Stor pågang

Kiosksalg er obligatorisk på store arrangement. Sodexo-Dæhlieløpet på Nordåsen skistadion - med nesten 1000 deltagere - er intet unntak. I dag måtte det til to kiosker ute og en inne for å betjene etterspørselen. Her er det Erna Bergsdottir Solvang og Anne S. Nygård som representerer alle de frivillige som bidrar til å gjennomføre et slikt arrangement.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mar 2013

Komplett skidag

Av Espen Solli

Trikkeskinner, sol og fornøyde deltagere. Hva mer skal til for å gjøre en skidag komplett? Barneskirennet Sodexo-Dæhlieløpet samler årlig ca. 1000 barn og dobbelt så mange voksne. I år ble det for første gang arrangert på Nordåsen skistadion.

24 Apr 2013

Svartungstua i aprilsol

Av Thore Knudsen |

Fortsatt nok med snø inne ved Store Svartungen i Skrukkelia. Ei stund etter at dette bildet ble tatt, ble det lagt nye spor med scooter forbi hytta og videre oppover til Aurtjenn.

24 Apr 2013

Trofast løypekjører

Av Thore Knudsen |

Oddbjørn Knai gir seg ikke. Selv om vi er i slutten av april, kjører han fortsatt skiløyper i Skrukkelia. Til tross for langt på året og relativt lite snø vinteren 2013, er det ennå mulighet for en fin skitur der. Bildet er tatt med Store Svartungen i bakgrunnen.