Takk for god prepp!

Skøyteforholdene mellom Solli og Mikkelsbonn har etter fotografens vurdering ikke vært bedre enn de var i dag morges. Bildet er fra Mikkelsbonn og er et forsøk på å få frem forholdene. Muligens ikke helt vellykket. På Mikkelsbonn var moroa slutt. Mot Sollihøgda var det ingen prepp. Linjeløypa var imidlertid førsteklasses. En stor takk til dere som kjører og legger forholdene til rette!

Takk for god prepp!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Apr 2013

Vårtur 2013: Innerast på Marifjellhytta

Av Steinar Kjærnsrød |

Den gamle brannvakthytta på Marifjell var god å ha for vårturdeltagerne i dag. Fyr på ovnen og nykokt kaffe gjorde det ekstra hyggelig å raste innendørs. Denne hytta står alltid åpen, og har oftest ved til oppfyring

13 Apr 2013

Vårtur 2013: Uterast på Marifjell

Av Steinar Kjærnsrød |

Hytta på Marifjell er ikke stor, og noen av vårturdeltagerne valgte å raste utendørs, men under tak som vi ser. Det var ikke kaldt i dag, men snø og sludd på store deler av turen gjorde at mange ble våte. Godværet som var meldt kom til slutt, men da var turen over :-)

13 Apr 2013

Vårtur 2013: Staute karer på Marifjell

Av Steinar Kjærnsrød |

Nannestad og Bjerke løypekjørerlag stilte mannsterke på toppen og hilste deltagerne på vårturen velkommen etter hvert som de ankom. De hadde tilmed satt på en kjele med pølser som sultne skiløpere viste å sette pris på!