Sporene holder

Nydelig skitur i Østmarka i dag. Traseen på ca. 25 km var Grønmo, Smørhullet, Eriksvann, Paradisputten, Eriksvann, Smørhullet, Petersbråtan, over Langvann, Grønmo. Meget bra spor hele veien, med noen få unntak. Anbefales!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Apr 2013

Skimuligheter fra Grønmo

Av Vegard Rooth

Dette bildet er tatt ved parkeringsplassen på Grønmo i går ettermiddag. Ser kanskje ikke så fint ut her, men kom deg litt lenger inn, så... Kjempefint innover helt inn til Skjelbreia!

09 Apr 2013

Mestermøte ved Mellomdammen

Av Kjersti von Krogh

Tom Stensaker har god tid til en hyggelig prat i sola på Mellomdammen, som ligger like bak steinkistedemningen syd i Nordre Heggelivann. Tom er på vei nordover på dagens langtur, fotografen har startet tidlig og er på vei hjem fra Løvlia. Milsluker-Tom har allerede nesten et halvt års skigåing bak seg denne sesongen, og i og med at han går 6-7 mil hver dag, kan vi lett regne oss til hvor langt han har gått denne vinteren! Og for de spesielt interesserte varer sesongen lenge ennu!

09 Apr 2013

Ingen vanlig pensjonist

Av Tom Stensaker

Kjersti von Krogh har passert 75 år, men er en stor milsluker, og har hittil i år gått 150 mil på ski. I dag traff vi henne mellom Nordre og Søndre Heggelivann.