Kjentfolk på Halssjøen

Lise Henriksen er et kjent fjes i Østmarka, som hun kjenner ut og inn. Hun tar seg tid til en prat, og det hun ikke vet om Østmarka er ikke verdt å vite. Vi traff henne i dag på Halssjøen i nydelig vårvær og utrolig bra skiforhold.

Kjentfolk på Halssjøen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Mar 2013

Fint skiføre på fjordisen

Av Thomas André Tovang

Fortsatt 60 cm med is i Sandviksbukta ifølge lokale fiskere. Vi måtte utover for å se åpent hav! Båten på bildet kom fra Nesodden, de hadde tatt turen over til Ostøya for å gå på skitur på isen! I dag myldret det av folk på isen, både på ski og til beins! Bildet er tatt på østre brygge av Ostøya (Lille Ostsundet) i Sandviksbukta.

03 Apr 2013

Svartkulp forut

Av Nina Didriksen

En avstikker fra løypa mellom Nedre Blanksjø/Ankerveien og Korsvoll, og vips lå Svartkulp for mine føtter. Tryvannstårnet skimtes i åsen bak, demningen i enden av det hvite, og til høyre sees en av bergknattene som er et populært tilholdssted for de solhungrige om sommeren.

03 Apr 2013

Ingen tvil

Av Nina Didriksen

Tydelig skilting på løypa over Langmyra. Korsvoll i sørlig retning og Ullevålseter eller Hammeren hvis du fortsetter nordover. Løypa her er flat som en pannekake, og da jeg stoppet og klisterførebråket stilnet, var det bare svarttrosten som brøt ettermiddagsstillheten.