På ski på sti

Denne kneika er det mange som går på ski, selv om den ikke er en del av den "offisiell" skiløypa. Blåmerkingen forteller at det er en sti, og i den andre enden ligger Låkeberget i Maridalen. Løypa til høyre er Ankerveien i retning Svartkulp og Sognsvann, og i dag var den nypreparert og fin.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Apr 2013

Nedre Blanksjø forut

Av Nina Didriksen

Vi har gått, skøytet og staket oss de to kilometrene fra Korsvoll og hit til Nedre Blanksjø. Det var fint vårføre i ettermiddag, og Ankerveiløypa var nypreparert.

03 Apr 2013

Korsvoll eller Sognsvann?

Av Nina Didriksen

Kommer du Ankerveien fra nord, får du to valg når du står her med Nedre Blanksjø i ryggen. Ta "den slagne landevei" til Sognsvann mot høyre, eller den litt mindre brukte løypa til venstre over Langmyra mot Korsvoll. Da har du to paddeflate kilometre foran deg.

03 Apr 2013

Hvor er gjørmebadet?

Av Nina Didriksen

Om nøyaktig én måned arrangeres terrengløpet Råskinnet i dette området innenfor Sognsvann. Arrangøren legger løpstraseen mest mulig innom myrer og pytter, så deltakerne riktig skal få bløte seg. I dag var det "gjørmetrygt" her i forlengelsen av Langmyra, konstaterte fotografen med et forventningsfullt grøss.