Marifjellhytta

Et vintereventyr å gå til Marifjell en slik dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Mar 2013

Ved Nannestadvegen

Av Erik Unneberg

Etter å ha gått over jordene i Gjerdrum, kom jeg frem til Nannestads kulturlandskap. Ingen brå overgang, akkurat, men Gardermoen kom i alle fall til syne, selv om bildet er tatt med litt mye vidvinkel til at kuppelen på flyplassen er lett synlig. men har du et skarpt øye, ser du den rett til høyre for huset på bildet. Bak dette huset ligger for øvrig Finstad skole. På den andre siden av Nannestadvegen, som vi ser litt av til høyre, fortsetter løypene nordover.

26 Mar 2013

Gjerdrumsviddene

Av Erik Unneberg

Man trenger ikke dra til fjells for å oppleve sol, hvite sneflater og bra løyper. I Gjerdrums kulturlandskap går det flere scooterløyper, og solen skinte på dem alle i dag. Bildet er tatt rett øst for Østre Rud gård.

26 Mar 2013

Utsiktspunkt Siridalsvegen

Av Thore Knudsen

Når en har gått 5-600 m nordover og oppover langs Siridalsvegen, passerer en ei høyspentlinje samtidig som vegen og løypa gjør en skarp sving. Her er det på enkelte kart markert et utsiktspunkt. Problemet er bare at skogen er i ferd med å vokse opp, så utsikten blir dårligere for hvert år som går. Men fortsatt ser en ned til Hurdalssjøen. Åsene i bakgrunnen ligger i Nannestad, bl.a. ser en Klofjell og Marifjell til høyre i bildet.