God service fra Skiforeningen!

Mars 2013: Skiforeningen har satt opp informasjonsplakater ved Flømyra i Østmarka, med nyttig informasjon til dem som tenker seg nordover derfra til Bjønnebete og Losby. På grunn av skogsdrift anbefales en annen løype. Flømyra er et sentralt løypekryss med retning østover mot Skålsjøen, nordover til Bjønnebete og sydover til Paradisputten. Spørs hvor lenge informasjonen er nyttig, for om ikke lenge flør antagelig myra og hele dalen ned til Paradisputten slik den gjør hver vår, og da er det rimelig utfordrende å gå løypa. Men enn så lenge en fin løype å gå med utgangspunkt fra blant annet Krokhol og Sandbakken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Mar 2013

Fine skuterløyper

Av Tom Ingebrigtsen

Skuterløypa fra Kjelsås over Kringlertjern møter hovedløypa fra Vennervann her ved Staurputtene, like sør for Sinober. Fortsatt fine forhold i Lillomarka, men vekslende mellom tørt og vått føre.

26 Mar 2013

Påskesol over Steinbutjern (561 moh.)

Av Kjersti von Krogh

Dette vakre tjernet ligger ved foten av Spålsberget i sør. Her møtes vakker skogsløype fra Mosjøen over Vesle Ugla og den større løypa fra Øyangen, og så er det bare å velge hjemtur over Kikut eller ned i Sørkedalen. Dagens tur blir uansett veivalg en av sesongens flotteste!

26 Mar 2013

Årets siste skibuss til Ringkollen

Av Kjersti von Krogh

- og klar for en flott tur gjennom Marka! Mange hadde benyttet seg av Skiforeningens tilbud om skibuss på en tirsdag i påskeuken, og forholdene var bare helt topp for både små og store skiløpere.