Bygdeborgen på Djupedalsåsen: utsikt mot syd

Djupedalsåsen vest på Skaugumsåsen er en markert rygg i retning nord-syd. Skilt fra Skaugumsåsen mot øst av en dyp og trang dag med stup, og med tallrike skrenter og stup mot vest. Bildet viser utsikten mot Semsvannet, og den blåmerkede og veltråkkete stien fra Tømmervika i Semsvannet. Den starter som den fint oppbygde Nedre Kanonvei, men tar av fra denne mot øst og krangler seg deretter bratt opp mot bygdeborgen.

Bygdeborgen på Djupedalsåsen: utsikt mot syd

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Mar 2013

Takk for innsatsen!

Av Kjersti von Krogh |

Torbjørn Kulstad tar seg en velfortjent pause i formiddagsprepareringen, og to milslukere benytter anledningen til en hyggelig prat. På bildet ser vi en fornøyd Morten Løken som berømmer innsatsen!

12 Mar 2013

Markas blideste løypebas

Av Kjersti von Krogh |

Det må jo være Torbjørn Kulstad som er stasjonert på Kikut! Alltid blid og med tid til en prat. Og skiløperne er takknemlige for flott tilrettelegging av løypenettet i Nordmarka syd!

12 Mar 2013

Bjørnebergveien får dagens finpuss

Av Kjersti von Krogh |

Ny, flott maskin som er stasjonert på Kikut, sørger for lekre forhold på Bjørnebergveien. En flott marsdag med nydelige forhold over Blankvann og Glåmene, og videre over i Bjørnebergveien som går fra krysset ved Sakrishytta rundt sørenden av Øyvann og opp lia øst for Heikampen hvor den ender på Smedmyra.