På Storflåtaflaka

Til Storflåtaflaka går ingen skispor, men det er fullt mulig å tråkke sitt eget. Gjør du det, finner du en eventyrverden her ute.

På Storflåtaflaka

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Mar 2013

Godt krydret

Av Nina Didriksen

Vinden har sørget for mye nedfall fra trærne. Det setter seg i klisteret! Nykjørte løyper var imidlertid bra, mens de som ikke er preppet på noen dager, ligner dette feltet som vi fotograferte ved siden av sporet i bakkene opp fra Sandungen.

03 Mar 2013

Påskestemning ved Katnosa

Av Nina Didriksen

Det krydde av folk som nøt vafler og sol utenfor Sandvikshytta i dag. Inne var det god plass for oss som ville sitte på trebenkene. Det ble mye staking i isete spor over vannene, men herfra var hovedløypa via Kikutstua til Sognsvann aldeles nykjørt og fin (maskinen tok seg en tur etter Seppalaløpet).

02 Mar 2013

I solveggen

Av Erik Unneberg

Det var påskestemning ved Rajebråthytta i dag, og flere som var ute på langtur, benyttet sjansen til en pause her ved Gjerdingens bredder. Noen få varmegrader i skyggen, men i solveggen var det 15 av dem, ifølge termometeret. I dag klarte man seg bra med universalklister, men tørrsne noen steder gjorde at det først på dagen var en fordel å dekke klisteret med voks. Der preppemaskinen ikke hadde kjørt, var det litt isete løyper og skarpt føre.