Godt krydret

Vinden har sørget for mye nedfall fra trærne. Det setter seg i klisteret! Nykjørte løyper var imidlertid bra, mens de som ikke er preppet på noen dager, ligner dette feltet som vi fotograferte ved siden av sporet i bakkene opp fra Sandungen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Mar 2013

Påskestemning ved Katnosa

Av Nina Didriksen

Det krydde av folk som nøt vafler og sol utenfor Sandvikshytta i dag. Inne var det god plass for oss som ville sitte på trebenkene. Det ble mye staking i isete spor over vannene, men herfra var hovedløypa via Kikutstua til Sognsvann aldeles nykjørt og fin (maskinen tok seg en tur etter Seppalaløpet).

02 Mar 2013

I solveggen

Av Erik Unneberg

Det var påskestemning ved Rajebråthytta i dag, og flere som var ute på langtur, benyttet sjansen til en pause her ved Gjerdingens bredder. Noen få varmegrader i skyggen, men i solveggen var det 15 av dem, ifølge termometeret. I dag klarte man seg bra med universalklister, men tørrsne noen steder gjorde at det først på dagen var en fordel å dekke klisteret med voks. Der preppemaskinen ikke hadde kjørt, var det litt isete løyper og skarpt føre.

02 Mar 2013

Ved Bruer

Av Eivind Molde

Fra Karderrunden ser vi mot Bruer i Hølen. På denne siden av husene går den gamle jernbanelinja mellom Sonsveien og Vestby. Den er blitt en fin turvei - og skiløype om vinteren.