Julefreden har senket seg på Furuholmen

Furuholmen, første juledags ettermiddag. Trafikken har stilnet for kvelden etter en travel dag i skiløypene i Vestmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2012

Den lille plassen øverst i Lushattdalen

Av Ivar Gilså

Øverst i Lushattdalen, nesten oppe ved Sandungens bredd, ligger det en liten plass, kanskje en gammel husmannsplass tilhørende en av Rustan-gårdene lenger opp i lien? Uansett et stemningsfullt skue på skitur i den blå timen.

25 Des 2012

Skumring ved Holsbekken

Av Ivar Gilså

Skumringsstemning på myren der Holsbekken møter Øvre Fløyta. En fantastisk fin kveld for skitur, med et pent lite "meilsdryss" fra oven.

25 Des 2012

Forbedringer i lysløypen på Vestmarksetra

Av Ivar Gilså

Lysløypen på Vestmarksetra er forbedret og utvidet nå før sesongen 2012-2013, blant annet ved at noen av de bratteste kneikene i starten av sløyfen er eliminert. Den gamle løypen gikk opp bakken rett frem på bildet, men nå er det laget en ny løype på et par hundre meter som svinger litt sørøstover og kommer innpå den gamle traseen igjen på den første flaten. På denne måten har en av de mest brukte nedfartene i hele Vestmarka blitt litt tryggere, forhåpentlig vil det også være mindre utsatt for avskraping av sne nå som bakken ikke er fullt så bratt.