Gryta i Heggelielva: en øvelse i rytmisk sportsgymnastikk med tau

Det er to kvitteringssteder på denne kjentmannsposten 2012-14, ett før det blir bratt, og ett på toppen av skåveggen etter en heller bratt og ganske sleip nedtur. Her «danser» Atie seg ned den siste biten til skåveggen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Okt 2012

På vei tilbake til bygda: utsikt mot Geitøya

Av Odd Tore Saugerud

Dette ble en meget høstlig dag, og her har det begynt å regne. Likevel måtte vi nyte utsikten fra flata nedenfor Manskardet, her mot Geitøya. Den vesle øya til høyre, som nesten henger sammen med Geitøya, heter Bombeøya, ikke et bra navn når Utøya er nærmeste nabo i syd.

08 Okt 2012

HS-cella Rolighet: spisebord med oppdekning

Av Odd Tore Saugerud

Innredningen er autentisk, og oppdekning og andre gjenstander kan nok være typiske, men til dels av nyere dato. Her var det ingen luksus! Soverommet så slik ut at jeg ikke hadde lyst til å dokumentere det, men trangt må det ha vært.

08 Okt 2012

HS-cella Rolighet: kjøkkenkroken med husgeråd

Av Odd Tore Saugerud

Hytta Rolighet er etter hvert ganske forfallen. Det kan være på tide å dokumentere tilstanden mens den fortsatt er noenlunde representativ. Pipa er vekk, og tømmerstokken som fungerer som takstøtte er et senere provisorium. Husgerådene er av samme type som de utrangerte vi hadde i kjelleren hjemme.