Skiforeningens nye kart høsten 2012

Alle steder, sykkelruter og løyper fra Markadatabasen er vist i kartet. Stedene har ulike symboler som noen ganger kan være vanskelige å se. Klikk på løype, sykkelrute eller stedsymbol vil vise informasjon om det du klikker, hentet fra Markadatabasen.

Skiforeningens nye kart høsten 2012

Edit

Eldre bilder i kategori: Diverse

31 Mai 2012

Minnetavle ved Åmotdammen

Av Steinar Bunæs |

Sagelvas Venner har våren 2012 satt opp denne infoplaten på minnetavlen ved hula hvor Milorg skjulte sine våpen i april 1945. Infoplaten beretter om våpentransporten fra slippstedet i Enebakk til hula ved Åmotdammen og er produsert og montert av Per Høstland, Alf Stefferud og Steinar Bunæs. Søndag 10. juni skal Østmarka Orienteringsklubb ha en kaffepost der under Skogtrim-programmet. Alf Stefferud vil kl. 12 gi en orientering rundt Milorg-aktiviteten i området. Se også bilde nr. 1924 og 16698 i Markadatabasen

14 Apr 2012

Sykkelglede i Marka og i Bogstadveien

Av Bjørg Løvlien

Skiforeningen var på plass i Bogstadveien lørdag for å fortelle om bl.a. sykkelkurs, sykkelkart, sykkelbussen, Markadatabasen og Markatjenesten på hjul.

10 Jul 2011

Her er det blå ekstra året rundt!

Av Steinar Kjærnsrød

I Torsby i Värmland finner vi Nordens eneste skitunnel. Det er konstant -3 grader i tunnelen og i den 1.3 km lange løypa er det preppet både for klassisk og skøyting. I dag var det nesten ikke folk her og de som var her var fra Norge.