Solylt septemberdag på vollen

Etter en pause på Løvlia måtte det klassiske bildet fra vollen tas. Bilde nr. 6742 er tatt fra samme kamerastandpunkt, og viser stedet slik det fremstår en flott vinterdag. Men i dag var det sykling og september.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Sep 2012

Høstfargingen har begynt ved Auretjern

Av Erik Unneberg

Den første septemberdagen 2012 bød på flott sensommervær i spålsområdet. Her har høstfargene begynner å komme. Bildet er tatt i skiløypetraseen ved Auretjern, omtrent fra samme sted som bilde nr. 8617 ble tatt fra en dag sent i april 2009.

01 Sep 2012

I kano på Storflåtan

Av Erik Unneberg |

Det var mange folk i se i Krokskogen i dag, både på sykkel, til fots og på rulleski. Noen valgte også kano som fremkomstmiddel, slik som her ved utløpet av Storflåtan. Rundt dette vannet var det en god del som hadde klare intensjoner om å overnatte ved bredden.

01 Sep 2012

Fantestein

Av Odd Tore Saugerud

Under flyshowet kom det også en fly- og naturinteressert dame til Gråmagan. Hun ville gjerne bli med oss til Fantestein sydøst på Nordre Kolsås, og ble der innskrevet som ekte kolsåsfant i Fantesteinboka. Steinen har sitt navn fra at en entusiast mente at dette var et så avsides område, at bare fanter fant veien dit, og at det derfor burde være en bok der som de kunne skrive seg inn i.