Siridalsvegen og Hurdalssjøen

Vi ser ned på stedet som i Markadatabasen er benevnt Siridalsvegen. Her kommer sykkelruta Kinna – Siridalsvegen opp på bilvegen mellom Hurdal og Minnesund. Nede på vegen er det fin utsikt over Hurdalssjøen, enda bedre blir utsikten hvis en går litt opp i hogstflata nord for vegen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Jun 2012

Sykkelmuligheter fra Asker sentrum

Av Erik Unneberg |

Et godt utbygget sykkelveinett i Asker gjør at det er lett å ta seg inn til Vestmarkas innfallsporter fra bebyggelsen. Bildet viser et av kryssene i Asker sentrum, like ved Føyka. Herfra kan man sykle til for eksempel Semsvannet eller Jansløkka skole.

17 Jun 2012

Asker Museum

Av Erik Unneberg

Asker Museum, Valstads samlinger, ligger i Hvalstaddalen, som også kalles Kunstnerdalen. Det var ekteparet Otto og Tilla Valstad som i 1949 testamenterte eiendommen til kommunen. Her er det samlet både bygninger og gjenstander fra tidligere tider.

17 Jun 2012

På sykkelsti ved Holmen

Av Erik Unneberg |

Det er mange sykkelstier langs hovedveiene i Asker. Derfor er det lett å ta seg frem på sykkel fra bebyggelsen til for eksempel innfallsporter til Vestmarka. Dette bildet er tatt ved Holmen. Herfra går det sykkelveier mot Vettre, Nesbru og Jansløkka skole via Hvalstad.