Hauger golfbane

Det er mange fine småveier i Nittedal og Skedsmo som egner seg godt for sykling, og flere av dem leder inn mot Romeriksåsene. Her er vi på traseen mellom Rv 22 og Solbergveien, der Hauger golfbane ligger vårgrønn foran oss.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Mai 2012

Nittedal kirke

Av Erik Unneberg

Forsommerens farger setter nå sitt preg på omgivelsene rundt Nittedal kirke. Herfra er det fint å sykle nordover i dalen på rolige veier i et vakkert landskap. Til venstre i bildet ser vi masten på Røverkollen.

24 Mai 2012

Badeliv i Semsvannet

Av Erik Unneberg |

Med 26 grader i skyggen og selvsagt enda varmere i solen var det flere som oppsøkte Semsvannet for en dukkert i formiddag.

22 Mai 2012

Hurdal sett fra Rognstadkollen

Av Thore Knudsen

Hurdal turlag arrangerer fottur hver tirsdag i sommerhalvåret, og denne maitirsdagen var Rognstadkollen (640 moh.) målet. Turlaget og Hurdal Verk Folkehøgskole har ryddet vekk noe av vegetasjonen rundt toppen, slik at utsikten over Hurdal og Hurdalssjøen er upåklagelig. Åsen som rager høyest i bakgrunnen er Mistberget. Gardermoen sør for Hurdalssjøen ser en også fra Rognstadkollen, men det var litt for disig luft denne kvelden til at flyplassen synes på bildet.