Strandliv i Hvitsten

Noen har våget seg ut i Oslofjorden, men for de fleste er det nok fortsatt litt i kaldeste laget. Men på land er det varmt og godt. Strandlivet er tydeligvis i full gang for sesongen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Mai 2012

Strålende maidag i Hvitsten

Av Eivind Molde

Det er 1. mai, og en strålende dag i Hvitsten. Mange nyter dagen på gressletta, noen har også våget seg ut i vannet. Oslofjorden er nesten helt stille i dag.

01 Mai 2012

Vestby kirke

Av Eivind Molde

Vestby kirke ligger fint til ved Kirkeveien, rett vest for E6 gjennom Vestby. Den første kirken i Vestby ble reist omkring år 1200. Den som står her nå, ble bygd i 1886. Kirken er tegnet av arkitektene H. Nissen og H. Munthe som langkirke i teglstein i nygotisk stil, med 450 sitteplasser. Til høyre ser vi Vestby prestegård. Stiftelsen Kultursenteret Vestby Prestegård har siden 1996 hatt ansvar for å ta vare på bygningene og legge til rette for ulike aktiviteter her.

01 Mai 2012

Utsikt fra høydehuset

Av Erik Unneberg

Mai startet med det flotteste vårværet man kunne tenke seg, og hva var da mer naturlig enn å betrakte landskapet fra Oslos høyeste punkt? Det var litt bløtt på stien opp hit fra Sandungen, og her og der lå det noen snefonner.